Ruwomat BVBA

Uw vaste partner in Tools | Fasteners | Workwear

20 jaar ervaring en dat merk je. 

Ruwomat BVBA is in de aannemerswereld regio Zuid-West- en Oost-Vlaanderen niet meer weg te denken. wij staan garant voor ons breed gamma aannemersmateriaal zowel machines, gereedschappen, bevestigingen als workwear. Ruwomat BVBA streeft er naar om een betrouwbare partner te zijn . Ons familiaal bedrijf staat garant voor flexibiliteit en streeft er naar om klanten zoveel mogelijk te helpen en de beste service te bieden. Dit met steeds de best mogelijk oplossing. 

Team Ruwomat, daar kan je op rekenen!

afhaal-& leveringsdienst

Wij bieden u de service om herstellingen en/of leveringen te voorzien bij u op de firma. Voor meer info hierover kunt u ons contacteren via info@ruwomat.be

uitstekende hersteldienst

U kan bij ons ook terecht voor de herstelling van uw machines. Een ondehoudsbeurt van uw compressor, verwarmingselement, hogedrukreiniger? Wij helpen u graag verder. Toestellen worden bij ons indien mogelijk in-house hersteld of worden in samenspraak met onze techniekers hersteld via de juiste kanalen. Wij trachten u steeds de juiste service aan te bieden. 
Indien nodig komen wij ook ter plaatse!

Toonbankservice

Onze medewerkers staan steeds voor u klaar om hun kennis met u te delen. Zij zullen proberen uw technische vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Indien wij iets niet op voorraad hebben, dan maken wij voor u graag een passende offerte op!

vertegenwoordigers

Onze vertegenwoordigers staan u graag met raad en daad bij op uw firma/werf. Zij stellen u graag de nieuwigheden voor. Ook komen zij langs om u wegwijs te maken in ons bestaand gamma. Wenst u gecontacteerd te worden door één van hen?

Neem gerust contact met ons op via info@ruwomat.be of telefonisch: 09 388 31 40