Producten
Accu Machines Elektrische Machines Machinetoebehoren Machine Accessoires Werfmachines Tuin & Park Handgereedschap Laser- & Meettechniek Persluchttechniek Bevestigen & Ijzerwaren Lijmen & Afdichten Verf - Vet - Chemie Workwear & PBM's Watertechniek Electro Verlichting & Verwarming Werfinrichting Werkplaatsinrichting Las- & Soldeertechniek Cleaning & Onderhoud Overig Bedrijfs(wagen)inrichting
Promofolders Service Merken Workwear Verhuur Over ons Contact Winkels

ruwomat.be Accu Machines Accu Freesmachines MAKITA - DRT50ZJ - ACCU BOVEN- EN KANTENFREES LXT 18V + MAKPAC (SOLO)

MAKITA - DRT50ZJ - ACCU BOVEN- EN KANTENFREES LXT 18V + MAKPAC (SOLO)

Artikelnummer MAKDRT50ZJ
Snel terug leverbaar

Gratis afhaling in één van onze winkels
Veilig betalen online
Contacteer ons gerust voor meer advies

Meer informatie over dit product

· Combinatieset met een compacte maar krachte freesmotor en vier verschillende voetstukken met onderling uitwisselbare onderdelen zorgt voor een optimale configuratie bij elke bewerking, van het afwerken van kanten tot het plaatsen van hang- en sluitwerk.
· Regelbaar toerental, constant-elektronica en softstart voor een comfortabele, efficiënte en zuivere verspaning met uiteenlopende freesdiameters en in alle mogelijke houtsoorten en plaatmaterialen.
· De verschillende voetstukken worden in een handomdraai uitgewisseld dank zij het robuuste gereedschapsloze snelklemsysteem, dat tevens een snelle en precieze instelling van de freesdiepte mogelijk maakt via een stelwieltje met tandheugelsysteem.
· Met behulp van het induik-voetstuk verandert dit toestel in een oogwenk in een volwaardige bovenfrees compleet met micrometrische diepteaanslag, met snelontgrendeling voor een vlotte grofinstelling en bijkomende vergrendelingsmoer die elke ongewenste verschuiving van de diepteinstelling uitsluit.
· Uitgerust met de ronde voetplaat vormt de motor een slanke en zeer handzame afkantfrees met een gewicht van amper 1,8kg en een greepdiameter van slechts 74mm. uitstekend voor alle lichte profileringswerkzaamheden aan werkstukkanten.
· Met het kantelvoetstuk kan de frees in beide richtingen (-30 tot 45°) schuin gesteld worden, waardoor met slechts enkele basisfrezen de meest uiteenlopende profielen en verbindingen kunnen verwezenlijkt worden.
· Het voetstuk met verschoven spindel laat toe om dicht langs obstakels te frezen en houdt het zwaartepunt boven het werkvlak bij randbewerkingen, wat een stabiele geleiding vergemakkelijkt.
· Met rubber beklede greepvlakken zorgt voor een comfortabele handligging en een uitstekende controle over de machine.
· Uitstekend zicht op het werkstuk dank zij de doorzichtige zool en machinebasis.
· Ingebouwde asblokkering voor een snelle vervanging van de frezen.
· Standaard geleverd met spantangen van 6 en 8mm, langsgeleider en contourgeleider voor het volgen van rechte of gebogen kanten met frezen zonder kogellager.
· Geleverd in een stevige, stapelbare opbergkoffer in ABS met versterkingsribben, met vergrendelsysteem om meerdere koffers met elkaar te verbinden.

Eigenschappen

Artikelcode MAKDRT50ZJ
Producent MAKITA
Barcode 0088381846110
Type Machine Bovenfreesmachine
Accu Capaciteit 18 V
Vragen?
We helpen jou zo snel mogelijk op weg!
Maatschappelijke zetel: Ruwomat Zulte BVBA | Oudenaardestraat 193a, 9870 Zulte | 09 388 31 40 | info@ruwomat.be | BTW: BE0 459.109.314